Tricht doet goede zaken en wint ruim van Wilhelmina’26

Tricht - Wilhelmina’26 (4-0)

Op Sportpark Crayenstein had Tricht geen moeite met Wilhelmina’26. De gasten werden met een 4-0 nederlaag teruggestuurd naar Wijk en Aalburg. Door deze ruime winst staat Tricht weer op een veilige zevende plaats in de tweede klasse G.
Marcel Stam, de leider van Tricht, was aangenaam verrast. “Deze ruime overwinning hadden we niet verwacht. Het was volkomen verdiend. Wilhelmina heeft eigenlijk geen kans gehad.”
De wedstrijd kwam traag op gang. De eerste kans voor Tricht kwam na een half uur. Een schot van Tim van Dijken ging net over het doel. De ban werd echter gebroken in de 40ste minuut toen Dadier Casal een afgeslagen corner oppikte en de bal feilloos in het net schoot.

Meer goals
In de tweede helft kreeg Tricht meer ruimte, wat resulteerde in extra doelpunten. Levi Verrips verdubbelde de voorsprong in de 63e minuut na een voorzet van Owen Hol. De score liep verder op toen Twan van Toorn in de 78e minuut een schot van Marijn Bransen van richting veranderde, waardoor het 3-0 werd. De eindstand van 4-0 werd vijf minuten voor tijd bepaald door Marijn Bransen, die scoorde op aangeven van Dadier Casal.

Foto’s: Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie