Coop Voetbalplaatjesactie

Rieni Roos nam bijna 3 jaar geleden het initiatief om met de Coop te gaan praten wat resulteerde in een sponsorcontract voor 3 jaar. Onderdeel van dit contract was o.a. een voetbalplaatjesactie. Na een intensieve fotosessie en diverse correctierondes ligt nu het verzamelboek voor de plaatjes voor iedere speler klaar.  Dit zal door de leiders een dezer dagen worden uitgedeeld.
Zaterdag vindt in de kantine de officiële aftrap plaats door de overhandiging van de boeken door Coop vestigingsmanager Erik van Rustenhoven aan de spelers van de JO9-3.
Vanaf maandag 21 oktober as. kan er gedurende 8 weken worden gespaard bij Coop Geldermalsen. Bij iedere € 10,00 ontvangt u een pakje met 6 stickers van “de helden van Tricht”.  Daarnaast zijn er ook actieproducten waarbij men een extra pakje stickers krijgt, dit zal via Facebook en in de winkel worden gecommuniceerd.
Houdt trouwens de Facebook pagina van Coop  Geldermalsen goed in de gaten want bij deelname aan de like en deel actie maakt u kans op één van de drie Nike ballen die verloot gaan worden.
Gedurende de actieperiode zullen er nog meer acties worden georganiseerd rondom de voetbalplaatjes, hierover later meer!
Namens het bestuur willen wij graag alle vrijwilligers, sponsoren en fotografen  bedanken die hebben gezorgd voor het mooie eindresultaat. Last but not least een speciaal woord van dank voor Coop Geldermalsen en Adfoloyalty voor het mogelijk maken van deze actie.