Corona update

Beste leden, voetballers,

dinsdag heeft het kabinet de eerste versoepeling van enkele corona maatregelen aangekondigd. Ook voor de voetballende jeugd is er wat dat betreft goed nieuws te melden, vanaf 29 april komt er meer ruimte voor de georganiseerde buitensport.
Zo mogen kinderen tot en met 12 jaar van de overheid onder begeleiding en in groepsverband weer trainen en recreatieve wedstrijdjes spelen, waarbij ze niet per se de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden. Voor jeugd van 13 tot en met 18 jaar is dit ook toegestaan mits zij wél op 1,5 meter afstand van elkaar blijven. Ouders mogen overigens nog niet langs de lijnen staan en voetballers moeten thuis douchen.
Zoals in de aangepaste maatregelen van de rijksoverheid is aangegeven, zullen de gemeenten hierover afspraken maken met de plaatselijke sportverenigingen. Zodra de gemeente West Betuwe hiervoor de richtlijnen heeft aangegeven, berichten wij hier weer over op de website.

Ondertussen maken wij ons op voor een herstart van trainingen en voetbalvormen binnen de aangegeven regels van de overheid en de gemeente en houden we de berichtgeving van de KNVB ook nauwlettend in de gaten.

Competities starten niet voor het najaar en de kantine en kleedkamers blijven voorlopig nog dicht.
Nog even geduld!

Meer informatie hierover volgt op de website. Houd deze dus in de gaten!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *