Succes kent vele vaders, maar bij Tricht 4 maar 1!

Succes kent vele vaders, maar bij Tricht 4 maar 1!

Na een emotionele week met het afscheid van onze erevoorzitter en allemansvriend Jan van Arkel stond vandaag voor Tricht 4 de competitiewedstrijd tegen GJS 3 op het programma. Jan, we gaan je ontzettend missen maar we zullen je nooit gaan vergeten! Jouw nooit aflatende inzet voor de vereniging, oprechte interesse en humor zal nooit vergeten worden.

Daarnaast willen we via deze weg onze dankbaarheid tonen naar het oude Tricht 4, dankzij jullie inzet op social media en marketing gebied stromen de liquide middelen zo hard naar binnen bij ons dat keeper Wolter vandaag zelfs nieuwe sokken uitgereikt heeft gekregen. Chapeau! Dit seizoen hebben wij naast Wolter ook de beschikking over Jon als doelwachter, maar die is door Tricht 3 in al zijn ijverigheid bestraft. Meneer kwam een keer vroeger aan op de vereniging en kon pardoes de wanten overnemen van Patrick, vriend van Tricht 4, om zijn positie over te nemen. Helaas kon ook dit talent het 3e niet behoeden voor een nederlaag, ondanks een geweldige kapbeweging waarmee hij vijand en vooral vriend verbaasde.

Na een weinig succesvolle bekercompetitie, wij vermoeden opzet vanuit JWvO om Tricht 4 in te delen bij o.a. NIVO Sparta 2 en WNC 2, stond vandaag onze 3e competitiewedstrijd op het programma tegen het nog ongeslagen GJS 3. Uit de eerste 2 competitiewedstrijden hadden wij in totaal 0 punten behaald tegenover 7 uit 3 voor onze gasten uit Dalem of Gorinchem, u mag kiezen. Helaas moesten we vandaag wel de helft van het duo Mark/Gregory missen, omdat Mark nog geen piano kan spelen hebben we Gregory maar af moeten staan. Hierdoor begonnen we met DJ Scheur op kooi, achterin Redouan-de andere helft van het duo Mark/Gregory-Mike-Bix. Op het middenveld was Niels de vervanger voor Gregory en complementeerden WP, Gyros Tim en Stan het middenveld. Voorop mochten Rob en Haan beginnen waardoor Roef en Bart op de bank zaten.

Belangrijkste pion voor vandaag stond alleen niet in het veld, maar langs de lijn. Buurtvader William was er eindelijk vandaag weer bij! Normaal gesproken is William onze inspirator, motivator en people manager maar vanwege drukte in zijn vakantie heeft hij ons nog niet bij kunnen staan dit jaar, tot vandaag.

Dat dit geweldige nieuws zijn uitwerking had op de ploeg, was een understatement. In de eerste helft ging het balletje heerlijk rond bij de groen-witten, er werden nagenoeg geen kansen weggeven en met een opgevoerde Haan moeten de kansen dan vanzelf komen. U voelt hem al aankomen, 2 geweldige uitbraken later, 2 bijna identieke doelpunten later van Remco de Snelle en we begaven opeens in ongekende weelde. Hoewel ongekend, tegen Broederliefde 5 uit Sliedrecht en Arkel 2 stonden we ook 2 doelpunten voor maar leverde uiteindelijk meer complimenten op dan punten. Hoewel complimenten, daarmee is trainer Stam nog zuiniger dan Wolter op zijn nieuwe sokken.

De 2e helft begon ietwat chaotischer en waar er in de 1e helft nagenoeg niets werd weggeven, stonden we in de 55ste minuut ineens op een krappere 2-1 voorsprong. Hoe dat doelpunt tot stand is gekomen, daar verschillen de meningen over maar je moet die mannen ook wat gunnen. Dit tegendoelpunt maakte Rob zo kwaad dat hij nog geen 2 minuten later de bal op ging halen bij de middellijn, 3 ploeggenoten passeerden en vervolgens de keeper kansloos liet met een houdbaar schot! Net wat we nodig hadden! Vervolgens speelden we de wedstrijd op routine uit en maakte in ieder geval invaller Roef nog een intikker en wonnen we de wedstrijd uiteindelijk zelfs met 5-1, geweldig!

Dit alles kunnen we natuurlijk niet los zien van de terugkeer van onze eigen William ‘El Salvador’ Heikoop. Wat zijn we (bijna altijd) blij dat hij eindelijk weer terug is; De Verlosser, De Ziener, De Denker en De Drinker maar bovenal onze grote vriend! Tot volgende week, dan mogen de mannen van Marco Stam aantreden tegen Everstein 2 (nogmaals dank JWvO).