Tricht 45+ laat alles, behalve de voeten spreken !!!

Tricht 45+ was vanavond te bewonderen bij de sv Buren. De KNVB vond het beter om 35+ en 45+ niet op het zelfde complex te laten spelen. De jonkies mochten hun kunsten in Gorinchem, bij de GVV Unitas, vertonen. De oudjes bleven iets dichterbij. Daar aankomend zag ik al veel bekende gezichten. Bij Buren die schuppert van Van Dalem, het brein Van Brenk en de overal inzetbare Leen. Bij GVV John van der Pol, Niels de Jager en bijv. Johan Boudewijn. De spelers van Everstein ken ik niet zo goed ( daarom laten we Jeroen Brouwer af en toe meedoen, maar die was er weer niet !!! ). We begonnen de eerste wedstrijd met 9 spelers, want onze voorzitter dacht dat hij bij Siddeburen moest spelen. Hij was snel omgekleed, zodat hij eventueel kon invallen als ......... !!!! In de wedstrijd tegen Buren mocht hij aan het heilige gras ruiken, maar dat duurde niet al te lang. Ken je die reclame nog met de slogun: het waren 2 prachtige dagen !!! Bij hem waren het precies 2 minuten. Niemand weet waarom hij zich ging omkleden, maar wij weten wel beter. Onze bakker dacht: wat hij kan ik ook (beter). Weer een wissel minder. Toen ook nog Han van Bommel zich zogenaamd geblesserd afmelde, stonden we er alleen voor.  Jack, Erjan, Johan, Danny, Gerrit, Barry, the ref en de geblesseerde award winnende bakker deden hun best, maar dat was niet genoeg. Tegen Buren werd het 4-0, tegen sc Everstein ook 4-0, maar tegen GVV ging het gelukkig een stuk beter. Het werd ook 4-0, of was het toch 5-0 voor GVV !!! Maakt voor ons niet echt veel uit. Wij zijn bezig geweest en hadden bijna Cor van Doesburg gevraagd om mee te doen, Jack heerste in de lucht, Gerrit moest net zoveel ballen uit het netje halen, waar de keeper van RKC trotst op zou zijn, the ref beter kan blijven fluiten, Johan positief aanwezig was, Erjan spelers tegen kwam die hij 40 jaat niet had gezien en Danny probeerde ons naar een hoger niveau te tillen, maar dat is niet gelukt. Ik heb met veel plezier meegedaan, en zal op 1 november op ons eigen sportcvomplex weer aanwezig zijn. De vv Tricht heeft een activiteiten commissie die de avond zal opfleuren met onze eigen Wolter, ook zal er wat te eten zijn, maar vooral het drinken zal voor een groot aantal belangrijk zijn. De 45+ ploeg wil de sv Buren bedanken voor de organisatie.